1

Onderwerp: Snoephuistaart -bervaringen en tips?

He,

mijn dochter wordt binnenkort 4 en heeft haar taart zelf mogen kiezen. Ze wil een snoephuistaart. Idee komt uit een boek van Debby Brown. Nu in het boek wordt afgesmeerd met BC en dan rolfondant erover en daarop snoepjes vastkleven...Dat vind ik nu toch iets te veel zoetigheden. Mijn vraag is dus waar wou ik mee kunnen afsmeren en de rolfondant laten vallen.. Of kleven we de snoepjes gewoon op de cake zonder af te smeren?.

Vullen jullie zo een taart ook nog? Iemand al ervaring mee of voorbeelden? Slagroom? Botercreme? confituur?

Mijn dochter is niet zo een taart-liefhebster maar ze wil vooral veel snoepjes...

2

Re: Snoephuistaart -bervaringen en tips?

Botercreme met witte chocopasta mengen zodat het een stuk lekkerder smaakt, mooi kleurtje geven (lekker roze ofzo) en daarmee wat dikker afsmeren. Volplempen met snoepjes en klaar is de heks!

Persoonlijk vind ik vulling bij een cake niet nodig, gewoon lekkere cake bakken. Bij biscuit moet er toch echt iets in hoor, smaakt anders wel heel saai. Gewoon wat jam of fruitspread of lemon curd. Of alleen verse aardbeien  op een heel dun laagje botercreme (tegen het soppig worden) - da's niet zoet en zelfs nog gezond :lol:

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be