1

Onderwerp: Mascarpone met aarbeien en witte chocola

Ik heb vandaag twee biscuit gemaakt en ook de vulling van Mascarpone met aarbeien en witte chocola...
nu is m'n vraag als ik morgen (vrijdag) de taart ermee vul is die dan nog lekker zondag of is dit te lang want er zitten verse aardbeien in verwerkt...

Hopelijk weet iemand een antwoord ?

2

Re: Mascarpone met aarbeien en witte chocola

zelf bewaar ik vullingen met verse vruchtjes max twee dagen.
Maar ik denk dat 3 dagen echt wel de max is!!

3

Re: Mascarpone met aarbeien en witte chocola

Dus als ik het goed begrijp de taart die ik morgen maak is zondag nog lekker ?

4

Re: Mascarpone met aarbeien en witte chocola

em...ik zou m zelf dus niet tot zondag 'bewaren' aangezien ik vandaag (de dag waarop je de vulling maakt) ook al meetel...
Dus ik zou m het liefst pas zaterdag maken...

Maar misschien dat er andere zijn die hier wel ervaring mee hebben, na meerdere dagen?? ;)

5

Re: Mascarpone met aarbeien en witte chocola

Ik heb voor het zekerste gekozen...
Kheb bokkepootjesvulling gemaakt, da zal zondag wel nog lekker zijn...
Kheb wa vulling over en zal zondag eens kijke hoe hij eruit ziet en proeft...
Groetjes

Re: Mascarpone met aarbeien en witte chocola

Beetje als mosterd na de maaltijd maar ik zou een taartje vandaag gemaakt zeker zondag nog eten. Voor klanten zou ik de dag ervoor maken aanhouden maar zelf eet ik regelmatig ( :o ) taart die 2 dagen er voor is gemaakt (met een vulling op zuivel basis)

Life is what you bake it.