Onderwerp: Hoe bak ik een strak kapsel in plaats van...
Even een kleine update...
170 graden, 35 min EN Dr. Oetker bakspray is dit mijn nieuwe resultaat! (en wat ben ik blij! )
Dank jullie wel!
...DIT!
Ik gebruik de mix van easycakeproducts & heb een nieuw pak funcakes in huis. (nog niet gebruikt)
Ik bak mijn taartjes altijd op 180 graden en ze rijzen altijd erg goed, zijn luchtig en ook niet droog. Ze smaken namelijk elke keer heerlijk!
Wanneer de taart uit de oven komt zet ik hem gelijk op z'n kop zodat ik een strakke bovenkant heb. Dat is dus allemaal geen probleem... maar de zijkanten zien er niet uit.
Deze zijn heel brokkelig en broos zodat ik ze niet strak krijg met botercreme en bekleden.
Ik krijg de taart dan ook heel slecht uit de bakvorm ondanks ik deze eerst bekleed met bakpapier en daarna nog eens insmeer met boter...
Hebben jullie tips of een idee waar dit aan kan liggen en hoe ik dit voorkom? Moet ik de taart incl. bakvorm misschien eerst even in de vriezer leggen o.i.d?
Alvast bedankt!