1

Onderwerp: frambozenchocolade

dag dames en heren

Ik heb een taart gevult laatst met frambozenjam en chocoladestukjes en slagroom, it was jummy for my tummy.
Ik had een potje frambozenjam en die heb ik met de staafmixer zo klein mogelijk gemaakt. Daarna heb ik er snipperschocolade doorheen geschept, tot dat het mij genoeg leek en het een beetje steviger was.
Als het in de taart zit dan worden de chocostukjes een beetje zacht en dat eet heelijk weg.
Deze vulling is heel lekker met een dikke laag slagroom als vulling er bij. Dat maakt hem ook lekker luchtig

Ik weet niet of mensen hem willen gebruiken maar ik vond hem echt heel heel heel erg lekker.

gegroet mijn lezers!

Your light will shine when all else fades!

Re: frambozenchocolade

Mmmhhh,
Alles met frambozen vind ik lekker!  :P
Ben zelf niet zo'n choco-fan,maar deze ga ik zeker eens proberen! :Y
thnx!

Grtjs,Marie.

Groetjes,Marie.
Making a cake.....It's my personal therapy!!!

3

Re: frambozenchocolade

Kijk wel uit met frambozenjam, zeker als je het helemaal gaat fijnstampen. Er zit heel veel water in en de kans dat het door je taart heen gaat komen is erg groot. Ik zou er wat koudbindmiddel bijdoen voor ik het in de taart zou gebruiken.

Maar lekker klinkt het zeker!

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

4

Re: frambozenchocolade

Bedankt voor de tip.
Weet je nog welke frambozenjam en chocolade (merk enzo) je hebt gebruikt?

5

Re: frambozenchocolade

Klinkt lekker.... :Y

6

Re: frambozenchocolade

ja zeker
halvajam frambozen van alberthein merk ;)
en sanissimo decopajets puur (chocoladesnippers van de sligro maar ze hebben daarvan ook kleinere verpakkingen bij de appie volgens mij)

Your light will shine when all else fades!

7

Re: frambozenchocolade

[move] --> Ingezonden recepten

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

8

Re: frambozenchocolade

@Danieke, bedankt voor de info.