1

Onderwerp: Swiss meringue botercreme

Meschien een domme vraag maar swiss meringeu botercreme kan ik daar ook de taart mee afsmeren dan bedoel ik afwerken dus dat er geen fondant of marsepein overkomt net zoals botercreme icing en kan ik met de smbc ook roosje spuiten  :s en als dat niet gaat heeft dan iemand een goed recept voor botercreme icing voor me
alvast bedankt

2

Re: Swiss meringue botercreme

Zou volgens mij wel moeten kunnen, het wordt dan alleen niet hard.
(denk aan een slagroomtaart)
Lijkt me alleen wel een hele zoete hap...  :think:

Dat is toch een TAART waard!

3

Re: Swiss meringue botercreme

ik smeer altijd af met mbc de 1-2-3 verhouding en ik zet hem na het afmeren altijd even goed koud en hij word echt wel hard hoor (bij mij dan)

je kan best 3 keer vallen, als je maar 4 keer opstaat

Re: Swiss meringue botercreme

@ppeltje schreef:

Zou volgens mij wel moeten kunnen, het wordt dan alleen niet hard.
(denk aan een slagroomtaart)
Lijkt me alleen wel een hele zoete hap...  :think:

Als je hem bekleed wordt het toch minstens net zo'n zoete hap, zo niet zoeter...
Je kan hem ook met Amerikaanse frosting bekleden. Met de zoekfunctie moet je wel een recept kunnen vinden. Schijnt lekker te zijn, heb er geen ervaring mee.

Life is what you bake it.

Re: Swiss meringue botercreme

Taartenmarie schreef:
@ppeltje schreef:

Zou volgens mij wel moeten kunnen, het wordt dan alleen niet hard.
(denk aan een slagroomtaart)
Lijkt me alleen wel een hele zoete hap...  :think:

Als je hem bekleed wordt het toch minstens net zo'n zoete hap, zo niet zoeter...
Je kan hem ook met Amerikaanse frosting bekleden. Met de zoekfunctie moet je wel een recept kunnen vinden. Schijnt lekker te zijn, heb er geen ervaring mee.

Dank je wel ik ga zoeken