1

Onderwerp: te droog biscuit

Heeft iemand misschien een tip om er voor te zorgen dat je biscuit niet te droog wordt.
Ik gebruik een mix en houd voor een 20 cm vorm 30 min aan op 160 graden combi oven. Hij is mooi gerezen komt goed uit de vorm maar is toch te droog. Misschien moet ik misschien meer vulling gebruiken? Of een extra eitje? :s Alvast bedankt voor de reacties

2

Re: te droog biscuit

Als het te droog is kan je je biscuit tremperen voor je ´m vult.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: te droog biscuit

kijk eens bij de zoekfunctie en typ dan:
droog AND biscuit in en vink bakken en vullen en algemeen decoratie aan dan krijg je veel antwoorden op deze vraag ;)

gr lon

4

Re: te droog biscuit

Mirjam5 schreef:

Als het te droog is kan je je biscuit tremperen voor je ´m vult.

bedankt voor je reactie ga het proberen!! :+