Onderwerp: taart bekleden
als ik een gateau wil bekleden met rolfondant ,, moet ik dan de gateau eerst nat maken met water ??
en waar kan ik ergens in limburg callebaut rolfondant kopen ? gehoord dat deze goed van smaak en geur is
Mvg Thomas
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » taart bekleden
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
als ik een gateau wil bekleden met rolfondant ,, moet ik dan de gateau eerst nat maken met water ??
en waar kan ik ergens in limburg callebaut rolfondant kopen ? gehoord dat deze goed van smaak en geur is
Mvg Thomas
Nee je taart hoef je niet nat te maken, maar wel afsmeren met boter creme of iets dergelijks.
eerst afsmeren met botercreme
het meest wordt de taart eerst afgesmeerd met 1 op 1 botercreme (bijvoorbeeld 250 gram roomboter en 250 gram poedersuiker wat je goed mixt tot je een luchtige substantie hebt. Boter op kamertemperatuur)
Hier smeer je mee af en kan je dijkjes van maken bij waterhoudende vullingen op de lagen van je taart. Een tijdje in de koeling en dan even met een warm mes nagaan voor een superstrak resultaat. Mes wel telkens schoon en droog maken tussendoor.
Veel succes!
kan je deze dan ook gebruiken voor vulling ?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » taart bekleden
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.