Onderwerp: spoedvraag vulling met advocaat
Ik wil deze vulling maken:
1 zakje banketbakkersroom (voor 400ml water)
200 ml ong slagroom
advocaat
maak de banketbakkersroom zoals staat beschreven op het zakje, maar neem minder ong 50 ml minder water en voeg een lekkere scheut advocaat naar smaak toe.
klop de slagroom stijf en meng het door de advocaat-roommengsel.
(recept van http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=91676)
Nu de hamvraag: moet de advocaat op kamertemperatuur zijn?
En zoja, heeft iemand enig idee hoe lang dat ongeveer duurt?
En als ik toch bezig ben, kan iemand aangeven hoeveel advocaat een scheut is in dit geval?
Een hoeveelheid advocaat uitgedrukt in bijv. eetlepel(s) i.p.v. scheut(jes) werkt voor mij fijner.
Het zal wel niet zo nauw komen, maar ik weet dat ik er gauw te weinig bij doe.
En een smaaktest is in dit geval ook een beetje lastig, want ik ben geen fan van advocaat. Wil het voor iemand anders maken, die er wel gek op is.