1

Onderwerp: Wat te doen: toef stort in

Ik heb vandaag een toef gemaakt van de meringue botercreme, maar deze zakt weer in. Ik heb er wel custardpoeder door gedaan. Heb ik in de bereiding dan iets verkeerd gedaan?

Wie kan me helpen?

2

Re: Wat te doen: toef stort in

Dan zal je eerst precies uit moetten leggen welk recept je gebruikt hebt, hoe je het deed en wat voor soort boter je gebruikte.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: Wat te doen: toef stort in

Ik heb gewoon het recept van de site gebruikt en precies zo aangehouden.
Ik heb gewoon met de Blue band margarine gewerkt.

4

Re: Wat te doen: toef stort in

blue band uit een pakje of uit een kuipje?

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: Wat te doen: toef stort in

Volgens mij kan je het beste gewone roomboter gebruiken...is ook veel lekkerder als margarine!!

Een nieuwe, superverslavende hobby gevonden!

6

Re: Wat te doen: toef stort in

Boter uit een pakje... uit een kuip smeer ik op mijn brood...

Ik heb zelf niet echt het idee dat het daaraan ligt. Heeft iemand anders nog tips?Anders ga ik vandaag even langs de cakeshop!