Onderwerp: Wat te doen: toef stort in
Ik heb vandaag een toef gemaakt van de meringue botercreme, maar deze zakt weer in. Ik heb er wel custardpoeder door gedaan. Heb ik in de bereiding dan iets verkeerd gedaan?
Wie kan me helpen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Wat te doen: toef stort in
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb vandaag een toef gemaakt van de meringue botercreme, maar deze zakt weer in. Ik heb er wel custardpoeder door gedaan. Heb ik in de bereiding dan iets verkeerd gedaan?
Wie kan me helpen?
Dan zal je eerst precies uit moetten leggen welk recept je gebruikt hebt, hoe je het deed en wat voor soort boter je gebruikte.
Ik heb gewoon het recept van de site gebruikt en precies zo aangehouden.
Ik heb gewoon met de Blue band margarine gewerkt.
blue band uit een pakje of uit een kuipje?
Volgens mij kan je het beste gewone roomboter gebruiken...is ook veel lekkerder als margarine!!
Boter uit een pakje... uit een kuip smeer ik op mijn brood...
Ik heb zelf niet echt het idee dat het daaraan ligt. Heeft iemand anders nog tips?Anders ga ik vandaag even langs de cakeshop!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Wat te doen: toef stort in
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.