1 Laatst bewerkt door VeGe (12-05-2011 11:40)

Onderwerp: HELP! Madarijnbavaroise met ????

Beste medebaksters,

Ik wil graag een taart gaan maken met (voor mij) es een nieuw smaakje: mandarijnbavaroise. Maar nu wil ik nog een ander laagje.... Ik wil graag dat de smaak van de mandarijntjes blijft!!!  :/
Ik heb al de zoekfunctie gebruikt en ook de "laagjeslijst" maar kom er echt niet uit.
Wie heeft iedeeen???

2

Re: HELP! Madarijnbavaroise met ????

ik zelf vind de combi, sinaasappel(of manderijn)chocolade heel erg lekker, maar wel een dun laagje hoor. ook leuk om eens witte chocolade te gebruiken

Taartendoos, Workshops, taart en meer.

Re: HELP! Madarijnbavaroise met ????

dineke schreef:

ik zelf vind de combi, sinaasappel(of manderijn)chocolade heel erg lekker, maar wel een dun laagje hoor. ook leuk om eens witte chocolade te gebruiken

Dat is ook het eerste waar ik aan denk.
Lekker een laagje gesmolten pure chocolade! Hmmmm... :9

Gr. Lies(beth)
Omdat er iedere dag wel iets te vieren valt is er dus altijd een reden voor TAART! www.zininTAART.com

4

Re: HELP! Madarijnbavaroise met ????

ik dacht zelf aan een laagje bastogneBBC zou dit lekker zijn?

5

Re: HELP! Madarijnbavaroise met ????

voor de rest niemand??

6

Re: HELP! Madarijnbavaroise met ????

Hoi,

ik heb laatst een taart gevuld met manderijnbaverois en slagroom.
Ik had het sap van een blikje mandarijntjes door de baverois gebruikt ipv water en de manderijntjes kleingesneden en er doorheen gemengd.
De baverois gemend met 2 theelepels mandarijnpattides...
Was erg lekker, succes..

groetjes.