Onderwerp: Lonka caramel cacao cc's
Ik ben gek op cc's die een beetje plakkerig en romig blijven zoals de Marscc's.Had nu zelf een zak Lonka caramel balletjes over en hier cc's mee gemaakt.
125 gr zelfrijzend bakmeel
125 gr suiker
125 gr plantenmargarine van ah
2 eieren
2 eetlepels melk
Halve zak Lonka caramel balletjes [bij ah en kruidvat]
2 eetlepels cacao
Zorg ervoor dat alles op kamertemperatuur is. Behalve de lonka, die is warmer aangezien je deze warm moet verwerken, anders wordt ie weer hard.
Smelt de Lonka in een pannetje, goef blijven rorren tot ie vloeibaar is. Doe dit met klein klontje boter.
Meng boter.suiker, bakmeel en eieren.Mix goed door.Voeg melk toe, weer mixen.Als laatste Lonka en cacao toevoegen en mixen.
Ruim voldoende voor 12 cc's.Afbakken op 175 graden voor 33 min.in mijn oven.