1

Onderwerp: Fondant uit de koelkast

Na een workshop zijn we zelfs aan de slag gegaan, materiaal gekocht en knutselen maar. Na de pasen hadden we stukken fondant over, en die kreeg ik keurig schoon en goed verpakt mee naar huis. Ik heb ze in de la van de koekast gezet. Nu lees ik overal dat dat dus niet mag:( Ik heb hier op het forum al zoveel gelezen, maar ik kan over een evt. oplossing niets vinden. Heb echt overal gezocht:( Nu heb ik eindelijk cupcakes gebakken die nog ergens op lijken, na diverse mislukkelingen, en ik wil nu weer gaan frobelen, maar is er nog hoop voor mijn fondant?
Alvast bedankt voor het meedenken!
Gr.
Karin

2

Re: Fondant uit de koelkast

Is hij al hard geworden of niet? Je kan proberen om hem even op te warmen in de microgolfoven (niet te lang en oppassen dat je jezelf niet verbrand).

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: Fondant uit de koelkast

Pff het valt gelukkig mee. Ik heb goed zitten kneden en ik kan er mee werken!
Bedankt voor de reactie!

4

Re: Fondant uit de koelkast

Het is niet dat het niet 'mag', maar het hoeft niet. Snoep bewaar je ook niet in de koelkast  ;) . Voor marsepein geldt hetzelfde. Fondant/marsepein-taarten met bv slagroom bewaar je weer wel in de koelkast  :Y