1

Onderwerp: mousse invriezen?

ik heb een mousse gemaakt met aardbeiencompote, kwark, slagroom , gelatine en suiker. Ik heb alleen veel teveel gemaakt. Zou ik de vulling kunnen invriezen en weer gebruiken voor een volgende keer. (ik heb er soesjes mee gevuld, erg lekker...)

2

Re: mousse invriezen?

Ik denk wel dat het moet lukken

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: mousse invriezen?

volgens mij moet dat kunnen

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling

4

Re: mousse invriezen?

bedankt dames voor jullie antwoord, ik ga het zeker proberen... de volgende keer, de mousse was zo lekker dat we hem als toetje hebben opgesmuld.. :shh:

5

Re: mousse invriezen?

ik vries mousse ook in inderdaad om toetjes te maken bijvoorbeeld etc maar ik gebruik het dan niet meer voor een taart. Ik vind hem nog zeker lekker uit de vriezer maar niet meer taartwaardig qua textuur. Je je kunt hem toch het beste vers tussen de taart smeren, vind ik dan he, dan blijft de mousse het best intact. Wij eten ook heel veel mousse als toetje :9.

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl