Onderwerp: Bruidstaart, invriezen, ganache.......HELP!!!
Beste Medebakkers en baksters,
Even een vraag van logistieke aard: Ik ga een bruidstaart maken gevuld met aardbeienjam en BBR en afgesmeerd met witte chocoganache, deze wil ik gaan invriezen (dat kan toch???) op zaterdag de 14e mei.
Deze wil ik vrijdag (20 mei) rond 10.30 uit de vriezer halen, dan een 1 uur en 15 min autorijden naar de lokatie, daar in koeling doen en om 18.00/19.00 wil het bruidspaar gaan aansnijden, dus rond 17.00 gaat ie uit de koeling.
Nu de logistieke vraag: kan dit wel, of heeft het bruidspaar dan een gevroren taart voorstaan?
Wat raden jullie aan? Of zouden jullie uberhaupt geen BBR gebruiken om in te vriezen maar bijv witte choco botercreme? Of eerder uit vriezer halen?
Oei! Meer vragen dan ik dacht.....
Bedankt in ieder geval voor jullie aandacht en evt reakties!!!!