1

Onderwerp: nieuw op de site

Hallo allemaal,
Wat een geweldige site zo op het eerste gezicht.
Ben sinds februari druk bezig met taarten decoreren en vindt het helemaal geweldig.

Voor komende zondag, moederdag, ook weer aan het bakken.
Nu al een klein vraagje: ik maak een taart met bavarois als vulling. We gebruiken voor de eerste keer de kant en klare bavarois uit de supermarkt. Weten jullie kan ik de taart vanavond al opmaken, natuurlijk afsmeren met botercreme, of trekt de bavarois dan in je cake....

Alvast bedankt voor de reacties en tot snel. Ik ga zeker veel gebruik maken van deze super site.

Kijk voor mijn gemaakte taarten op: http://www.mijnalbum.nl/Album=RF84JTFH

2

Re: nieuw op de site

Hoi Hoi,

Welkom op dit forum.
Leuk om te lezen dat je ook het taartvirus te pakken heb  ;)

Veel plezier op dit forum en met de moederdag taartjes maken.

Groetjes en succes.

ps: zelf gebruik ik nooit bavarois maar volgens mij kan je gewoon aan de slag met de bavarois. Gebruik anders even de zoekfunctie hier op het forum.

Cake makes your smile !!!

3

Re: nieuw op de site

Welkom op het forum!
Als je vragen hebt kun je die beter in het juiste deel van de site zetten, dan krijg je meer reacties.
Ik heb je even gemeld, je bericht wordt dat "vanzelf" verplaatst.

Liefs, Zanoni

Re: nieuw op de site

[move]--> bakken &vullen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

5

Re: nieuw op de site

Bedankt voor de hulp, is duidelijk zo.

Kijk voor mijn gemaakte taarten op: http://www.mijnalbum.nl/Album=RF84JTFH