1

Onderwerp: Taart volledig afgewerkt,toch nog invriezen of beter niet?...

Hoi,

Had gisteren een klein half voetballetje gemaakt en ingevroren om zaterdag verder te gaan...

Nu heb ik vandaag toch al alles afgewerkt(het kriebelde weer ;) ),voetballetje erop en staat de taart klaar in de koelkast.
Deze wordt morgenavond opgehaald en zondag verorberd.

Zal ik deze gewoon in de koelkast laten staan of toch in z'n geheel nogmaals invriezen?
(Voetballetje is wel al gaan "zweten").
Vulling is denk ik geen probleem,frambozenBC,oreokoekjesvulling(ook met BC) en verse frambozen.

Ben aan het twijfelen :/ ,hopelijk kan iemand deze wegnemen! :s  ;)

Groetjes,Marie.
Making a cake.....It's my personal therapy!!!

Re: Taart volledig afgewerkt,toch nog invriezen of beter niet?...

.....Niemand? :/  :)

Groetjes,Marie.
Making a cake.....It's my personal therapy!!!

3

Re: Taart volledig afgewerkt,toch nog invriezen of beter niet?...

zou hem niet opnieuw invriezen. en was waarschijnlijk nog niet volledig ontdooit toen je hem afwerkte. dus gewoon in koelkast tot zondag denk ik.

Facebook fanpagina: Julie's Taarten

Re: Taart volledig afgewerkt,toch nog invriezen of beter niet?...

opnieuw invriezen lijkt me geen optie. heb altijd geleerd dat iets dat uit de vriezer komt nooit meer terug mag in de vriezer.

hij is best goed te houden in de koelkast. zondagochtend eruit halen anders is hij veel te koud om te eten

Re: Taart volledig afgewerkt,toch nog invriezen of beter niet?...

Dank jullie wel,mijn vermoeden was dus juist! ;)
Grtjs,Marie.

Groetjes,Marie.
Making a cake.....It's my personal therapy!!!