1

Onderwerp: Moscovisch gebak of biscuit voor stapeltaart?

Hoi allemaal!

Ik wil een stapeltaart maken met 3 lagen (een hele uitdaging!). Nu bak ik normaal gesproken altijd kapsels van moscovisch gebak, ik vind dat zo lekker luchtig. Ik vroeg me alleen af of het stevig genoeg is om te stapelen (grootste taart 26cm doorsnede). Ik heb dowels van wilton om te stutten. Wat is het belangrijkste verschil tussen moscovisch gebak en biscuit?

Heel erg bedankt voor jullie hulp. Als de taart lukt (en ik het durf) laat ik het resultaat op de website zien :)!

Groetjes!

2 Laatst bewerkt door djehr (03-05-2011 15:53)

Re: Moscovisch gebak of biscuit voor stapeltaart?

Ik gebruik ook alleen moscovische mix en heb nooit problemen gehad met stapelen....
Belangrijkst is dat je taartkartonnetjes dik genoeg zijn en dat je voldoende stut.

enne...hoezo showen als je durft????? :mad: ...gewoon doen!! :lol:
Ben altijd erg benieuwd naar nieuwe taartjes van nieuwe baksters op het forum. Daar haal je (zelfs als beetje ervaren bakster) heel vaak leuke inspiratie uit  :Y Dus niet twijfelen...gewoon doen! ;)

3

Re: Moscovisch gebak of biscuit voor stapeltaart?

graag gedaan.. :/