Onderwerp: taart maken.

Ik ga voor Moederdag een taart (proberen) te maken.

Biscuittaart (funcakes) gevuld met banketbakkersroom/mandarijnen en met jam (of toch aardbeienmouse).

Kan ik dit vandaag al klaar maken? zo, ja, hoe bwaar ik de (alleen) gevulde taart.

Of zeggen jullie, alleen bakken, morgen vullen en decoreren!!!!
Als ik de biscuit vandaag maak, hoe houd ik hem dan goed tot morgen?
Alvast bedankt!!!

2

Re: taart maken.

Vandaag bakken en vullen kan prima. Alleen als je vandaag bakt en morgen vult dan kruimelt het minder bij het doorsnijden. Maar uiteindelijk is het net wat voor jou het makkelijkste is want het kan allebei.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: taart maken.

Bedankt. Kun je mij dan ook misschien vertellen of ik de taart met banketbakkersroom gemengd met slagroom ook in de koelkast kan.

En als ik de taart vandaag bak (en morgen vul) hoe bewaar ik hem dan? In een afgesloten zak, las ik ergens

4

Re: taart maken.

Gezien je vulling MOET je taart in de koelkast!

Het biscuit bewaar je in een pedaalemmerzak of in huishoudfolie.

5

Re: taart maken.

Als je je biscuit ongevuld wilt bewaren tot morgen dan idd in een plastic zak maar juist niet in de koelkast.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: taart maken.

Allemaal bedankt voor de reactie en tips!!!! Fijn hé zo'n collega bakker erbij die zo groen als gras is  :Y