1

Onderwerp: Inzakking in het midden

Hallo, ik ben net begonnen met taarten bakken, en toen ik voor het eerst een biscuittaart maakte en hem uit de oven haalde, zakte die na een tijdje in het midden in. Is deze dan nog niet goed gaar? Ik heb er wel met een prikker in gestoken en hij leek gaar, heeft er iemand miss tips hoe je anders kunt kijken of hij goed gaar is?

Alvast bedankt!

2

Re: Inzakking in het midden

Nee dan is ie nog niet gaar geweest.

Ik voel het biscuit altijd even met mijn vingertoppen als het biscuit na het zachtjes indrukken weer terugveert, dan weet ik dat ie gaar is!

Neem je ook een kijkje op mijn facebook pagina? Cake Dutchess

3

Re: Inzakking in het midden

Oke ik heb het geprobeerd, en deze keer is ie al wel een stuk beter gelukt. Alhoewel hij eerst wel boven de vorm uitkwam en toen ik even later terug kwam in de oven alweer een stuk was ingezakt. Misschien ook enig idee hoe dat kan?