1

Onderwerp: Verwerking fondant hetzelfde als marsepein

Het is wel heeeeeel lang geleden dat ik hier ben geweest, maar heb nu toch echt een vraagje. Ik geef nl. af en toe een workshop en gebruik dan altijd marsepein. Maar nu komt er ook iemand die fondant wil gebruiken.

Werkt dat verder hetzelfde als marsepein voor wat betreft kleuren en uitrollen?

Alvast bedankt!

2

Re: Verwerking fondant hetzelfde als marsepein

Ik verwerk idd beide op dezelfde manier. :Y

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

Re: Verwerking fondant hetzelfde als marsepein

Fondant vind ik lastiger omdat het bij de verwerking wat slapper is.

Life is what you bake it.

4

Re: Verwerking fondant hetzelfde als marsepein

ik hoor regelmatig dat het kleuren van het fondant wat minder fel wordt dan bij marsepein...meer pastelachtig.

zelf geen ervaring ermee dus weet niet of dit ook echt zo is

N-Joy Cakes

5

Re: Verwerking fondant hetzelfde als marsepein

Dank je.

Ik gebruik zelf ook alleen marsepein omdat ik fondant niet lekker vind, maar deze persoon vindt fondant lekkerder en dan is de klant koning he?