1

Onderwerp: slagroomtaart monchou vraagje

M'n man is zondag jarig en daarbij hoort natuurlijk een taartje. Hij wilde een keer geen marsepein dus dan een slagroomtaartje!  :9

Ik heb nog een blik met kersenvlaaivulling staan en die wil ik er graag indoen en dan samen met een monchouvulling. En de buitenkant dan afsmeren met slagroom en aan de zijkanten nougatine. 

Als eerste: is dit wel lekker in combinatie met biscuit (dus eigenlijk een monchou taart in een slagroomtaart  :think:

En 2e: ik zit te denken of het lekker is om de nougatine ook bij de vulling te doen. Dus een laagje bij een van beide vullingen, om het zo een extra crunch te geven. Of zorgt dit voor een rare structuur? Of wordt de nougatine dan zacht?

wat denken jullie??

2

Re: slagroomtaart monchou vraagje

Die vlaaivulling en monchouvulling kunnen prima in een gewone biscuittaart. Van die nogatine weet ik het niet. Zelf zou ik die alleen aan de buitenkant doen.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: slagroomtaart monchou vraagje

Ik heb ook wel eens een laagje nougatine op de vulling gestrooid maar dat was helaas helemaal zacht geworden.  :(
Merkte je dus niks meer van!

verder klinkt het lekker! Zou het zeker proberen.  :)

Re: slagroomtaart monchou vraagje

bedankt voor jullie reactie's! ik ga het gewoon proberen, maar doe dan maar niet de nougatine tussen de lagen.