1

Onderwerp: Vulling met banaan invriezen

Voor de verjaardag van de zoon van een vreindin die gek is op banaan wil ik een vulling met banaan maken. Hij moet alleen wel ingrevroren kunnen worden en buiten de koelkast te bewaren zijn.
Heeft iemand iedeeën??

Zelf zat ik te denken aan botrcrème met gepureerde banaan erdoor, kan dat?? Of evt. botcrème met schijfjes banaan, maar dat wordt denk ik bruin en weet neit of dat met invriezen gaat??

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen, want ben het spoor zelf een beetje bijster...

2

Re: Vulling met banaan invriezen

hoi,

ik heb wel eens van een recept van hier bananenjam gemaakt.
Dat vond ik in ieder geval erg lekker. evt in combi met iets van chocolade ofzo...

3

Re: Vulling met banaan invriezen

Hee Brenn,

Ik ga denk ik inderdaad maar bananenjam maken, maar krijgt dit niet een heel vies kleurtje??  Ik doe het dan in combinatie met gewoon botercreme, want ze houden niet zo van chocolade!
Bedankt voor je reactie!

4

Re: Vulling met banaan invriezen

ik heb deze week de banaanvulling volgens het recept van de site gemaakt, maar hij niet geel maar grijs geworden, ziet er niet echt appetijtlijk uit hahah

waarom doe je geen pakje saroma in banaansmaak door de botercreme?