1

Onderwerp: Gouden dust, hoe gebruiken?

Hallo taartenbaksters,

Ik ben zelf een beginner en had een dringende vraag over het gebruiken van mijn gouden dust. Ik heb nl gelezen dat je het kan verdunnen met alcohol maar aangezien ik geen alcohol gebruik is mijn vraag of er een alternatief is?

2

Re: Gouden dust, hoe gebruiken?

citroensap moet ook lukken en sommigen doen het zelfs met water.
succes!

"Beauty is in the eye of the beholder"
                            Lieve groetjes, Miranda (Mirzan)

3

Re: Gouden dust, hoe gebruiken?

Deze taart doet het ALTIJD met water.....
Weinig water, veel dust (anders blijft de poeder drijven en is moeilijk te verwerken) en dan een dik papje maken. Wil je het dunner (wat ik niet aanbeveel bij goud) dan druppelsgewijs er water bij doen.

Als je het teveel gaat verdunnen krijg je strepen. Je kunt dan altijd nog (als het droog is) met de poedervorm nadusten.

Hoop dat je er iets aan hebt! ;)

"Kijk nooit op iemand neer, tenzij je hem helpt opstaan."

4

Re: Gouden dust, hoe gebruiken?

Hartelijk bedankt ik ga het proberen met citroensap heb het weleens met water geprobeerd maar dan krijg ik een hele rare kleur.