1

Onderwerp: Bruidstaart met zwitserseroom en citoenbavaroise

Hoi allemaal,
Ik heb een aanvraag bruidstaart voor as zaterdag, maar qua vulling zijn we er niet uit. Ze heeft een half jaar geleden bij mij geproefd maar ze weet het niet meer( ik nog wel aardbeibavaroise en zwitserseroom met aarbeivlaaivulling).Ze wil banketbakkersroom of zwitserseroom met citroenbavaroise is dat een combi ik zelf zou er niet voor kiezen mag ik jullie mening en tips aub.

Re: Bruidstaart met zwitserseroom en citoenbavaroise

..als zij er zelf voor kiest??
Aardbeien is inderdaad meer gangbaar...maar citroen is ook lekker (fris).
Succes!

3

Re: Bruidstaart met zwitserseroom en citoenbavaroise

MjammieMarjo schreef:

..als zij er zelf voor kiest??
Aardbeien is inderdaad meer gangbaar...maar citroen is ook lekker (fris).
Succes!

bedoel je citroen met zwitserseroom of banketbakkersroom met citroen?

4

Re: Bruidstaart met zwitserseroom en citoenbavaroise

't zijn wel allemaal koelkastvullingen :think: ; lukt dat?
Meestal staan bruidstaarten toch een tijd te pronk....

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

5

Re: Bruidstaart met zwitserseroom en citoenbavaroise

Carien schreef:

't zijn wel allemaal koelkastvullingen :think: ; lukt dat?
Meestal staan bruidstaarten toch een tijd te pronk....

Nee, hij gaat de koeling in tot het snij moment (bij ons is dat zeker na 24.00 uur op z'n vroegst). Maar zijn deze combinaties mogelijk?

6

Re: Bruidstaart met zwitserseroom en citoenbavaroise

niemand die me kan helpen???