1

Onderwerp: Ga zo mijn eerste biscuit bakken. Vraagjes....

Zoals gezegd; alles staat klaar om mijn eerst biscuitbodem te gaan bakken.

Ik gebruik de mix van Easycake. Heb een springvorm van 26 cm doorsnede. 4 grote eieren (241 gr), en beetje water. Beetje citroenaroma leek me wel lekker fris. Moeten de eieren trouwens 'warm' zijn? Dus niet direct uit de koelkast?

Ik heb de taart pas nodig met pasen, dus wil de bodem nog even in de vriezer doen. Ik lees overal dat jullie deze in een plastic (pedaalemmer?)zak bewaren. Klopt dat?
En moet ik hem dan warm invriezen of eerst helemaal laten afkoelen?
Alvast bedankt voor het lezen en de reactie(s).

Gr. Dolfijn

Ps. Duimen jullie dat ie lukt????

Neem eens een kijkje op: www.stapeloptaart.nl. Ook voor eetbare prints op ouwel, frosty of icing.

2

Re: Ga zo mijn eerste biscuit bakken. Vraagjes....

Al je ingrediënten kun je het best op kamertemperatuur verwerken en je biscuit goed laten afkoelen voor die in de vriezer gaat.

Succes!

Shower the people you love with love - James Taylor and me ;-)

Re: Ga zo mijn eerste biscuit bakken. Vraagjes....

1) ja eieren moeten warm zijn. Gewoon even 5 minuten in een bak met warm water leggen. Nooit direct uit de koelkast gebruiken!!

2) ja, in de vriezer in een pedaalemmerzak. Goed afsluiten. Uiteraard de taart eerst volledig af laten koelen en dan pas in de vriezer.

succes ermee~!

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

4

Re: Ga zo mijn eerste biscuit bakken. Vraagjes....

Nou, hij staat in de oven hoor! Ben benieuwd hoe ie wordt.
Misschien is een mixer met standaard wel een leuk idee voor Moederdag. 10 minuten is toch best lang  ;)

Ik laat weten hoe de bodem is geworden.

Grtz

Neem eens een kijkje op: www.stapeloptaart.nl. Ook voor eetbare prints op ouwel, frosty of icing.