Onderwerp: Stukjes chocola in een cupcake
Welke chocola neem ik daarvoor? Het moet natuurlijk niet gaan smelten tijdens het bakken....
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Stukjes chocola in een cupcake
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Welke chocola neem ik daarvoor? Het moet natuurlijk niet gaan smelten tijdens het bakken....
Welke chocola neem ik daarvoor? Het moet natuurlijk niet gaan smelten tijdens het bakken....
Ik denk dat alle chocola zal gaan smelten tijdens het bakken............
Echt smelten deed mijn chocolade in de cupcakes niet maar het zat wel allemaal onderin.
Ik had de chocolade van Callebaut.
't Tuurtje schreef:Welke chocola neem ik daarvoor? Het moet natuurlijk niet gaan smelten tijdens het bakken....
Ik denk dat alle chocola zal gaan smelten tijdens het bakken............
Ah, niet goed gelezen dus.......zie dat er idd bakvaste chocolade is.....weer wat geleerd
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Stukjes chocola in een cupcake
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.