1

Onderwerp: banaan/ slagroomvulling

ik heb gisteren de banaan/slagroomvulling gemaakt, alleen hoe lang is die houdbaar in de koelkast?

ik ga het vanavond gebruiken en morgen laat wordt er van gegeten.

bedankt

Re: banaan/ slagroomvulling

O, die kun je echt wel eten morgenavond. Ik zou alleen wel de taart proberen koel te houden (alleen niet in de koelkast, maar bv in een kartonnen doos met wat koelelementen).

Groetjes van Kirsten

3

Re: banaan/ slagroomvulling

Kirsten's cakes schreef:

O, die kun je echt wel eten morgenavond. Ik zou alleen wel de taart proberen koel te houden (alleen niet in de koelkast, maar bv in een kartonnen doos met wat koelelementen).

Groetjes van Kirsten

Waarom niet in de koelkast?

Slagroom is juist één van de vullingen die het meest bederfelijk is en dus verplicht in de koelkast moet..
absoluut in de koelkast zetten hoor!

Re: banaan/ slagroomvulling

Nou, bij mij gaat een taart bekleed met marsepein en/of fondant die ik in de koelkast zet en 'm er een tijd later uithaal zweten.
Dus zet ik bij bederfelijke vullingen altijd eerst de taart gevuld en afgesmeerd in de koelkast en haal 'm er zo'n 15 min. van te voren uit. Dan pas bekleden en versieren en zo snel mogelijk opdienen.
Of dus in een doos met koelelementen bewaren.

Groetjes van Kirsten

5

Re: banaan/ slagroomvulling

bedankt voor de tips  :thumb: