1

Onderwerp: Cake/ biscuit + toevoegingen

Inmiddels hebben we ontdekt dat de stroopwafel mix HEEERLIJK is!

maar hoe doe je dat nou zelf???

als ik gewoon beslag maak en er een lepel chocopasta doorkwak, komt het dan goed? word het den chocotaart?

of als ik een stroopwafel erbij in de mixkom gooi???

moet ik dan het vocht in het recept nog aanpassen? iemand hier ervaring mee? en lekkere ideeen.....

2

Re: Cake/ biscuit + toevoegingen

chocoladetaart kan je idd zelf maken door cacao of gesmolten chocola door je beslag te mengen (pasta zal ook wel gaan lijkt me, maar dat heb ik nog nooit geprobeerd) En stroopwafelcake begint idd bij stukjes stroopwafel door je beslag heen. Maar dan zou ik ook nog wat kaneel of zo er bij doen.... Geen ervaring dus.....

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: Cake/ biscuit + toevoegingen

geen pasta door beslag doen,

dat had ik gedaan

en dat ging niet goed

kon heel de taart wegmieteren

4

Re: Cake/ biscuit + toevoegingen

:think: kwakken, gooien, mieteren  :think:        :s

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

5

Re: Cake/ biscuit + toevoegingen

Carien schreef:

:think: kwakken, gooien, mieteren  :think:        :s

???

excuseer mijn taalgebruik

ik kon heel de taart weggooien

6

Re: Cake/ biscuit + toevoegingen

pleuren, smijten, donderen,...... :lol:  :lol:  :+

................sorry.............................. ;)

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: Cake/ biscuit + toevoegingen

Flikkeren?
;)

Life is what you bake it.

8

Re: Cake/ biscuit + toevoegingen

wegtieven.....ahahah

Re: Cake/ biscuit + toevoegingen

whahahaah goed :-) en wat kan er wel door dan ;-) en wat moet ik dan aanpassen in de rest van het recept??? ;)

10

Re: Cake/ biscuit + toevoegingen

je kunt vaak op de markt vaak bij een stroopwafelkraam
van die kruimels kopen als je die goedhakt er er doorheen doet heb je een heerlijke stroopwafel taart