1

Onderwerp: fun cakes bavaroise hoe maak je die op een lekkere frisse smaak?

Hallo,

ik heb de funcakes bavaroise mix aangeschaft,maar weet eigenlijk niet zo goed hoe ik hem moet maken.

Ik hou van lekkere frisse smaken.b.v sinasappel of citroen.
Nu lees ik op de verpakking dat ik sap van de frucht kan gebuiken,maar is dat dan ter vervanging van het water?

heeft iemand een lekkere tip voor me?
alvast bedankt

Groetjes - Rosanna - Ciao!
www.facebook.com/DolcissimiTaarten

2

Re: fun cakes bavaroise hoe maak je die op een lekkere frisse smaak?

Wat vind je van mandarijnenbavarois. Dan gebruik je het sap ipv water en dan snijdt je de mandarijntjes in stukjes en erdoorheen. Wel wat minder vocht gebruiken, want uit de mandarijntjes komt ook nog wel wat...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

3

Re: fun cakes bavaroise hoe maak je die op een lekkere frisse smaak?

Annemiek schreef:

Wat vind je van mandarijnenbavarois. Dan gebruik je het sap ipv water en dan snijdt je de mandarijntjes in stukjes en erdoorheen. Wel wat minder vocht gebruiken, want uit de mandarijntjes komt ook nog wel wat...


:P  Mandarijnen.
Lekker ga ik zeker proberen.
bedankt

Groetjes - Rosanna - Ciao!
www.facebook.com/DolcissimiTaarten

4

Re: fun cakes bavaroise hoe maak je die op een lekkere frisse smaak?

Of citroenlimonadesiroop ipv het water. Ook errug lekker! :9

If life gives you lemons, make lemoncurd.

5

Re: fun cakes bavaroise hoe maak je die op een lekkere frisse smaak?

Mirjam5 schreef:

Of citroenlimonadesiroop ipv het water. Ook errug lekker! :9


wat bedoel je daar mee, citroen roosvicee? of citroensap?

Groetjes - Rosanna - Ciao!
www.facebook.com/DolcissimiTaarten

6

Re: fun cakes bavaroise hoe maak je die op een lekkere frisse smaak?

geen van beide. gewoon limonadesiroop. zo iets als carvan cevitam of zo. En dan dus de citroenvariant. (Ik wist trouwens niet eens dat er citroenroosvicee bestond. Ik ben gek op roosvicee dus ik zal er eens op gaan letten :Y )

If life gives you lemons, make lemoncurd.