1

Onderwerp: Slagroom om als vulling

Ik kan het nergensvinden en mijn zoekfunctie werkt niet maar is er ook een mogelijkheid omn slagroom zo stijf ze maken dat je het als vulling kan maken?

En dan niet die aangevette slagroom want ik hou niet van die mascrpone.

Ik hoop dat jullie kunnen helpen

2

Re: Slagroom om als vulling

Je kunt klop-fix toevoegen  :Y

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

3

Re: Slagroom om als vulling

ik vul dikwijls met slagroom zonder klopfix en dergelijke, werkt bij mij zonder problemen.als je de slagroom stijver wil gewoon iets langer kloppen, wel oppassen dat je geen boter krijgt! ;)

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

4

Re: Slagroom om als vulling

idd gewoon kloppen, slagroom kan toch alleen stijf zijn en half en boter? t moet gewoon sowieso stijf zijn behalve als je bavarois maakt

5

Re: Slagroom om als vulling

ik heb Als ik het ertussen doe en de volgende laag erop leg dat het inzakt.:( oke dan langer kloppen en klopfix

6

Re: Slagroom om als vulling

inzakken dote hte normaal niet. dan zal je slagroom nog niet stijf genoeg zijn. Je moet echt pieken krijgen die rechtop blijven staan hebben in je slagroom.

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

7

Re: Slagroom om als vulling

oke ik doe morgen een hernieuwde poging

8

Re: Slagroom om als vulling

Er kwam toch laatst een recept voorbij met gesmolten boter ipv mascarpone? Even zoekfunctie gebruiken... is vast ook een goed idee.

9

Re: Slagroom om als vulling

mijn zoekfunctie doet het niet , krijg het niet gevonden

10

Re: Slagroom om als vulling

zoeken op boter slagroom mascarpone in de afdeling bakken en vullen en dan vind je dit:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=141177

ga ik zeker zelf ook eens uitproberen!