Onderwerp: Tappits

Mijn vraagje luidt als volgt:

Als ik die tappits wil gebruiken mag ik ze dan eerst een heeeeeeeeeeeel klein beetje insmeren met maisolie?
of gaat dat niet met de fondant?

Ik hoop dat ik hier in de juiste rubriek zit. :s

"Er is maar één ding ergerlijker dan een vrouw die kan koken en het niet wil, en dat is de vrouw die niet kan koken en het toch doet."

2

Re: Tappits

Is in principe niet nodig als je de fondant dun uitrolt en even een minuutje of 10 laat drogen aan de lucht, dan krijg je ze er een stuk makkelijker uit!

Neem je ook een kijkje op mijn facebook pagina? Cake Dutchess

3

Re: Tappits

Uit " REGELS VAN DEZE RUBRIEK (lees dit EERST voor je hier PLAATST!)":

* Deze rubriek is bedoeld voor het posten van patronen, sjablonen en volledige howto's, NIET voor het vragen er naar!

[MOVE] --> Decoreren

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: Tappits

Marianne schreef:

Uit " REGELS VAN DEZE RUBRIEK (lees dit EERST voor je hier PLAATST!)":

* Deze rubriek is bedoeld voor het posten van patronen, sjablonen en volledige howto's, NIET voor het vragen er naar!

[MOVE] --> Decoreren


sorry  :o

"Er is maar één ding ergerlijker dan een vrouw die kan koken en het niet wil, en dat is de vrouw die niet kan koken en het toch doet."

5

Re: Tappits

Misschien heb je er iets aan.

Zelf rol in mijn fondant (met tylose) altijd eerst dun uit met poedersuider. Vervolgens doe ik crisco aan op mijn werkblad uitsmeren. De fondant op de crisco leggen en dan nog 1 keertje eroverheen rollen zodat deze goed "vast plakt".
Dan je letter/cijfer uitsteken.
De letters/cijfers blijven dan op je werkblad plakken.
Je kan de restjes fondant eromheen weghalen,
en de letter/cijfer dan nog even aan de lucht laten drogen
voordat je deze van je werkblad afhaald.

je vind ook wel how to do's op internet hiervan.

Succes.

Cake makes your smile !!!