1

Onderwerp: Suiker toevoegen aan 1:2 marsepein??

Is er misschien iemand die al eens geprobeerd heeft om suiker toe te voegen aan 1:2 marsepein?? En wat zijn jullie ervaringen hiermee??

2

Re: Suiker toevoegen aan 1:2 marsepein??

Wat een spannend idee. Heb er zelf geen ervaring mee, maar ben benieuwd of er iemand reageert die dat wel eens heeft gedaan.
Werk zelf altijd met de 1:3 van Zeelandia, superspul om mee te werken!

3

Re: Suiker toevoegen aan 1:2 marsepein??

Seel schreef:

Is er misschien iemand die al eens geprobeerd heeft om suiker toe te voegen aan 1:2 marsepein?? En wat zijn jullie ervaringen hiermee??

Waarom zou je dat willen? En heb je het dan over gewone suiker of poedersuiker?

4

Re: Suiker toevoegen aan 1:2 marsepein??

Zie nu dat er best wel wat onderwerpen hierover zijn geweest.......mocht je niet zelf antwoord krijgen in dit topic, kun je misschien eens de zoekfunctie gebruiken om zelf op zoek te gaan.

5

Re: Suiker toevoegen aan 1:2 marsepein??

Karin09 schreef:

Zie nu dat er best wel wat onderwerpen hierover zijn geweest.......mocht je niet zelf antwoord krijgen in dit topic, kun je misschien eens de zoekfunctie gebruiken om zelf op zoek te gaan.

1:2 marsepein is slapper dan 1:3. en ben wel op zoek geweest, maar heb nog niet gelezen of iemand het ook uitgeprobeerd heeft.

6

Re: Suiker toevoegen aan 1:2 marsepein??

Ik ben bang dat het erg droog wordt. Misschien kan je het beter mengen met fondant.

If life gives you lemons, make lemoncurd.