Onderwerp: Ontdooien taart met koelkastvulling
Volgende week vier ik mijn verjaardag op mijn werk, met taart voor zowel mijn collega's als de kids uit mijn klas ( want ja, juf, waarom krijgen wij nooit eens mooie taart ), maar omdat ik nogal een pietje precies ben, net pas begonnen met bakken en niet zoveel tijd heb, haal ik het niet om de dag van tevoren voor ruim 40 personen taart te maken. De taart voor mijn klas wil ik dus in gaan vriezen.
Ik heb daar al een heleboel over gelezen hier op het forum en weet nu waar ik op moet letten met invriezen en ontdooien en welke vullingen zeker goed gaan met invriezen, maar op een van mijn vragen kan ik nog geen antwoord vinden:
Ik lees dat je de taart eerst laat ontdooien in de koelkast en dan een paar uur voor opdienen uit de koelkast haalt, maar hoe doe je dat met een taart met koelkastvulling?
Ik hoop dat iemand me kan helpen!