1

Onderwerp: bonbonbloc-vulling: welke slagroom gebruiken

'verse' of houdbare?
maakt dat uit? Laatst is ie namelijk gruwelijk mislukt. ik denk achteraf dat ie niet koud genoeg was, maar wil het niet wéér hebben. Geen idee meer welke slagroom ik gebruikt heb.

Nou vraag ik me dus af of het wat uitmaakt ivm het feit dat de ene al verhit is geweest en de andere niet...

Groetjes

2

Re: bonbonbloc-vulling: welke slagroom gebruiken

Ik heb van het weekend de houdbare slagroom gebruikt en dit ging goed!
Bij mij was de vulling laatst ook een keer mislukt en dat kwam ook doordat het niet voldoende afgekoeld was. Af en toe een beetje te ongeduldig!  :o

3

Re: bonbonbloc-vulling: welke slagroom gebruiken

welke slagroom maakt niet uit hoor. Idd goed af laten koelen.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: bonbonbloc-vulling: welke slagroom gebruiken

ik gebruik altijd houdbare slagroom voor alle vullingen. staat standaard in de koelkast.

5

Re: bonbonbloc-vulling: welke slagroom gebruiken

ik heb verse gebruikt en idd goe laten agkoelen. Liever te lang dan te kort in de koelkast

6

Re: bonbonbloc-vulling: welke slagroom gebruiken

denk dat ik daar de fout in ben gegaan.... ga t gewoon lekker stug weer proberen :-) maar nu s'avonds de creme maken en dan tot de volgende dag in de koeling ipv paar uurtjes....

Groetjes en allemaal hartstikke bedankt!