1

Onderwerp: Als je geen zeef hebt...

Is het erg belangrijk om poedersuiker te zeven voor het maken van botercreme (mix van Funcakes)? Ik wil nl. graag vandaag verder met mijn allereerste taartje dat ik zelf maak, maar heb geen zeef thuis... Wat gaat er mis als je dat niet doet? Of heeft iemand een alternatief misschien?

Bedankt voor het antwoorden vast.

Groetjes,
Daniëlle

2 Laatst bewerkt door Cynthiaa (27-03-2011 08:43)

Re: Als je geen zeef hebt...

ik doe het nooooooit :o

en t is altijd goed gegaan..

3

Re: Als je geen zeef hebt...

Ik zeef het ook ooit gaat ook altijd goed.

Groetjes Jolanda

Met vriendelijke groet
Jolanda

4

Re: Als je geen zeef hebt...

Zo te horen kun je het best een keertje zonder zeef proberen  ;)
Maar voor de zekerheid een keertje langs de Action fiesten: Mooie zeef voor nog geen euro en mag in de vaatwasser!

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

5

Re: Als je geen zeef hebt...

Ik gebruik ook geen zeef.... maar wel sinds kort suikerbakkerspoeder. Dat is net even wat fijner,.. en het valt mij op dat het ook minder harde stukjes bevat als poedersuiker;)

6

Re: Als je geen zeef hebt...

Met botercreme is het niet erg om niet te zeven. Met ri bv wel als je fijne lijntjes wilt kunnen spuiten. )grovere korreltjes komen niet door een klein spuitmondje

If life gives you lemons, make lemoncurd.

7

Re: Als je geen zeef hebt...

Oh, bedankt zeg. Wat een snelle antwoorden. Ik ga het uitproberen.