1

Onderwerp: Onbedekt in de koelkast en planning

Ik heb nog niet veel taartervaring, maar de 4 die ik gemaakt heb, heb ik elke keer onbedekt in de koelkast gezet. Kan dat eigenlijk wel? Er is nu niet iets fout gegaan, maar ze hebben er ook maar 2/3uurtjes in gestaat voor ze aangesneden werden.

De taart die ik binnenkort ga maken:
Vrijdag kapsels bakken. En taart 1 in orde maken met vullingen banketbakkersroom (van dr Oetker) en aarbeienkwarktoetje en decoreren. En dus in de koelkast tot zondag (buiten een autoritje op zaterdag).
Zaterdag taart 2 in orde maken, vullen decoreren idem als taart 1.
Zondag: opeten

Kan dit zo?

2

Re: Onbedekt in de koelkast en planning

Ja, geen probleem.

3

Re: Onbedekt in de koelkast en planning

Ik zet 'm altijd onbedekt in de koeling  :Y . Maar ik zorg er wel voor dat er geen salami oid in de koelkast staat.
Tussen vullen en eten zit bij mij 1 dag. Zodat de taart de dag erna ook nog gegeten kan worden. Twee dagen dus  :Y

4

Re: Onbedekt in de koelkast en planning

Esther68 schreef:

Maar ik zorg er wel voor dat er geen salami oid in de koelkast staat.
Twee dagen dus  :Y

'Gelukkig' eten wij geen salami, maar wel goed om aan te denken!

Bedankt voor jullie reacties!