1

Onderwerp: LorAnn Geconcentreerde Smaakstof

Hebben jullie een recept hoe de LorAnn Geconcentreerde Smaakstof te gebruiken?

alvast bedankt voor de de reacties!

2

Re: LorAnn Geconcentreerde Smaakstof

drupppelsgewijs toevoegen aan je recept ( als laatste ingredient )
van taart of cupcakes...

Ik heb een keer praline gekocht voor in de cupcakes te doen. Daar had ik bijna een half flesje voor gebruikt...

Liefs Samantha

3

Re: LorAnn Geconcentreerde Smaakstof

De geconcentreerde smaakstof smaakt prima door je marsepein etc. Dan heb je er relatief maar (héél) weinig van nodig voor je een lekkere, niet-overheersende, smaak krijgt. Als je het door je biscuitmix doet heb je verhoudingsgewijs meer/veel nodig voor je het (lekker) proeft.

Ik heb 1 druppel gebruikt op 25gram marsepein. Prima smaak, absoluut niet overheersend.

4

Re: LorAnn Geconcentreerde Smaakstof

bedankt voor jullie reacties, ik heb een paar druppels door de botercreme gemixt heerlijk :9