1

Onderwerp: Marsepein met kers en slagroom?

Even een vraag die waarschijnlijk al te vaak gesteld is, ik heb al uit het forum kunnen halen dat slagroom en kersenvlaaivulling een goede combi is, maar strookt dit ook met de bekleding met marsepein? Vind marsepein namelijk makkelijker bekleden dan fondant... ( en de taart is voor de weggeef, dus moet goed zijn.... :o )
Dus vraag is, kan dat lekker met marsepein? :9
Alvast ontzettend bedankt!

2

Re: Marsepein met kers en slagroom?

Ja hoor. Kan ook prima met marsepein. Spuit wel een dijkje van botercreme 1:1 om de lekker vulling in de taart te houden  :Y

Suc6 met je project!
Geniet ervan.

Met zoete groet! Akire

3

Re: Marsepein met kers en slagroom?

Ik zou niet weten waarom niet.  :)

Ik bekleed altijd met marsepein en heb het eigenlijk nooit gehad dat het niet lekker was. Zo overheersend is de smaak niet.  :)

4

Re: Marsepein met kers en slagroom?

Ik bekleed ook alleen maar met marsepein en gebruik vaak vlaaivulling en bc. Of wat er gevraagd wordt... :Y