1

Onderwerp: Hoe taart hoog...

Hoe zorgen jullie dat de taart zo hoog komt?
Ik heb de volgende bakpannen..Wilton Performance Pans® Deep Round Pan
Ze zijn 7.5 cm hoog..
En ik gebruik mijn eigen beslag...
Hoe kan ik ervoor zorgen dat de bescuit zo hoog komt??

Of is iemand zo vriendelijk om mij de ingredienten te geven voor een bakvorm van 30, 25, en 20 cm..??

Ik zal je heel dankbaar zijn...

Xx

2

Re: Hoe taart hoog...

iemand??

3

Re: Hoe taart hoog...

een kwartier, ik zou wat meer geduld kweken als k jou was.

en je vragen wat duidelijker formuleren... bij recepten staan recepten en bij tabellen nog wat tabellen met hoeveelheiden beslag

4

Re: Hoe taart hoog...

etmc schreef:

een kwartier, ik zou wat meer geduld kweken als k jou was.

en je vragen wat duidelijker formuleren... bij recepten staan recepten en bij tabellen nog wat tabellen met hoeveelheiden beslag

Het voordeel is dat jij mij niet bent!! ;)

Daar staan recepten voor een mix die ik niet gebruik!! :P
Dus daar heb ik niks aan

5

Re: Hoe taart hoog...

als jij niet zegt wat voor recept jij gebruikt weet ik ook niet hoeveel erin moet en hoeveel er in je pannen moet

6 Laatst bewerkt door CindyM (22-03-2011 21:45)

Re: Hoe taart hoog...

wat meer geduld zou je inderdaad sieren  :/

maar hier mijn recept:

20 cm is bij mij 5 eieren
25 cm is bij mij 7 eieren
30 cm zou ik niet weten. nog niet eerder gebakken.

per ei:
25 gram suiker
15 gram zelfrijzend bakmeel
10 gram maizena
1 zakje vanillesuiker

per 10 eieren een zakje bakpoeder, dus naar rato aanpassen.

overigens staan er bij de recepten links in de balk wel degelijk recepten die niet gemaakt zijn van de mix!

succes!

7

Re: Hoe taart hoog...

CindyM schreef:

wat meer geduld zou je inderdaad sieren  :/

maar hier mijn recept:

20 cm is bij mij 5 eieren
25 cm is bij mij 7 eieren
30 cm zou ik niet weten. nog niet eerder gebakken.

per ei:
25 gram suiker
15 gram zelfrijzend bakmeel
10 gram maizena
1 zakje vanillesuiker

per 10 eieren een zakje bakpoeder, dus naar rato aanpassen.

overigens staan er bij de recepten links in de balk wel degelijk recepten die niet gemaakt zijn van de mix!

succes!


Thanks maar ik gebruik altijd bloem ipv van zelfrijzendbakmeel...
Wat is het verschil?

8

Re: Hoe taart hoog...

in principe heb je geen zelfrijzend bakmeel nodig

9

Re: Hoe taart hoog...

Sennae schreef:
etmc schreef:

een kwartier, ik zou wat meer geduld kweken als k jou was.

en je vragen wat duidelijker formuleren... bij recepten staan recepten en bij tabellen nog wat tabellen met hoeveelheiden beslag

Het voordeel is dat jij mij niet bent!! ;)

Daar staan recepten voor een mix die ik niet gebruik!! :P
Dus daar heb ik niks aan

De uitroeptekens maken je verhaal niet duidelijker............en je eigen bericht uppen mag pas na zoveel tijd, zie de regels van het forum............

Maar om antwoord te geven op jouw vraag.............zolang je niet vertelt welk recept je gebruikt om je biscuit te bakken kan niemand je de goede antwoorden geven............

10

Re: Hoe taart hoog...

anders even de how-to opzoeken van olga74...........mss dat je daar je antwoorden vindt..........