Onderwerp: glanseffect op flestaart
Hi,
Ik heb een verzoek gekregen voor het maken van een wijnflestaart.
Maar een wijnfles glimt natuurlijk heel erg.
Ik ben al een het proberen geweest met glaze spray maar die geeft een zijdeglans en geen hoogglans wat glas toch is.
Toen met de pipinggel in de weer gegaan, maar ook dat was het niet; werd gewoon niet mooi egaal.
Wie weet nog een optie die wel mooi is.
Ik kom ook nog iets tegen over met eiwit afsmeren, maar ja, om een hele taart daar nou mee af te smeren geeft me ook geen goed gevoel. Om nou alleen daarvoor zo een pak gepasteuriseerd eiwit te kopen (heb net vandaag een pak gebruikt voor de botercreme en er zit weer genoeg in de vriezer voor de komende tijd).
Kortom; wie heeft de gouden tip?
Please??
Wil vandaag of uiterlijk morgen mijn klantje een passend antwoord geven.
Alvast bedankt.
gr. Bianca
Voor leuke, lekkere en originele taarten!