1

Onderwerp: smeltend fondant

ik ben nog niet zolang bezig met taarten maken en het ging telkens goed
maar nu ben ik denk ik wat vergeten want mijn fondant lijkt te smelten  :x
weten jullie hoe dit kan ?????
groetjes melanie

2

Re: smeltend fondant

Waar heb je je taart mee afgesmeerd?

3

Re: smeltend fondant

Waar smeer je je taart mee af?
En bewaar je hem in de koelkast?
Als de koelkast te vochtig is, kan je fondant ook gaan smelten.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

4

Re: smeltend fondant

ik heb het gewoon ingesmeerd met het gene wat er in zit
aardbeien mouse
maar volgens mij was dat niet de bedoeling
was vergeten dat dat met botercreme moet


waar kan ik het dan bewaren het moet toch koud staan ???

5

Re: smeltend fondant

In aardbeienmousse zit inderdaad veel te veel vocht. Volgende keer botercreme gebruiken ja ;)

En een taart met vulling die in de koelkast hoort, moet gewoon in de koelkast. Risico op condens bij een vochtige koelkast heb je natuurlijk wel, maar meest gaat je taart daar niet van smelten hoor.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag