1

Onderwerp: Banketbakkersroom i.p.v. botercrème

Kun je ook banketbakkersroom gebruiken in plaats van botercrème om je taart langs de zijkanten mee af te strijken zodat het marsepein niet aangetast wordt en blijft plakken?

Of moet dit persé met jam of botercrème?

..*Heerlijk aan het bakken*..

Re: Banketbakkersroom i.p.v. botercrème

In ieder geval geen bbr... mijn voorkeur gaat uit naar botercrème (maar dan niet de 1:1 uiteraard), maar je kunt ook jam of chocopasta o.i.d. gebruiken.
Ik zeg botercrème :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: Banketbakkersroom i.p.v. botercrème

Met banketbakkersroom smelt je marsepein.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: Banketbakkersroom i.p.v. botercrème

Bij de FAQ's staat oa een heleboel waarmee je wel kan afsmeren............en nog veel meer tips voor een beginnend taartenmaakster.