1

Onderwerp: 1 uur of 6 uur

Ik hoop dat iemand mij dit kan vertellen.

Een bevroren gedecoreerde taart moet je 24 uur voor het aansnijden uit de vriezer halen en in de koelkast laten ontdooien.
Maar is het nu 1 uur of 6 uur voor aansnijden op kamertemperatuur laten komen.

Het is trouwens een taart van 20 x 30....weet niet of dat nog uitmaakt.

Ik hoor graag van jullie.

Groetjes Marianne

2

Re: 1 uur of 6 uur

Voorzover ik weet 1 uur aangezien de taart al ontdooid is in de koelkast.

3

Re: 1 uur of 6 uur

Ik doe meestal 2 uur  :lol:  :+

Groetjes, Rianne
Wil je mijn taarten bekijken? www.taartdoos.haaralbums.nl

4

Re: 1 uur of 6 uur

taartdoos schreef:

Ik doe meestal 2 uur  :lol:  :+

Ik ook :Y Moet nogal gniffelen om het verschil, 1 uur of 6 :+ ; waar heb je dit gelezen als ik vragen mag ?

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

5

Re: 1 uur of 6 uur

Ja hier ook een uurtje of 2 a 3........

If life gives you lemons, make lemoncurd.

6

Re: 1 uur of 6 uur

Thx voor al jullie antwoorden maar helaas is het niet goed gegaan met de blackberry taart.
Dus voor mij geen taart meer die ik in moet vriezen.
Ik baal echt als een stekker en ik geef het geld ook terug.

Groetjes Marianne

ps waar ik die 6 uur heb gelezen.....hier op het forum
maar ik ben blond want er stond 3/4 en dat is natuurlijk 3 kwartier en ik dacht 3/4 van 24 uur :lol:

7

Re: 1 uur of 6 uur

Jammer van je taart :(

mvdkolk schreef:

ps waar ik die 6 uur heb gelezen.....hier op het forum
maar ik ben blond want er stond 3/4 en dat is natuurlijk 3 kwartier en ik dacht 3/4 van 24 uur :lol:

:lol:

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

8

Re: 1 uur of 6 uur

en dan is 3/4 van 24 ook nog eens 18.... :lol:

al mijn taarten en cupcakes zijn glutenvrij. kijk ook eens op mijn website naar mijn creaties

9

Re: 1 uur of 6 uur

Ik denk eigenlijk dat diegene bedoelde: 3 a 4 uur..........

Maar balen joh, dat het niet goed ging!!

If life gives you lemons, make lemoncurd.

10

Re: 1 uur of 6 uur

Ik denk ook dat het 3 à 4 uur moest zijn. Oh wat jammer Marianne! Wat is er precies mis gegaan?

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

11

Re: 1 uur of 6 uur

Glamour schreef:

Ik denk ook dat het 3 à 4 uur moest zijn. Oh wat jammer Marianne! Wat is er precies mis gegaan?

Ja ik baalde echt als een stekker toen ik dat smsje las.
Ik weet het niet precies want ik kreeg van de klant een smsje en heb dr nog niet gesproken.....ik spreek dr morgen op het werk.
Ze vond iig de vriezer/koelkastcombi geen succes.
Morgen hoor ik meer dus ben benieuwd.
Maar voor mij geen taarten meer in de vriezer.....gewoon alles vers.
Dat is zowiezo mijn doel maar alleen op deze manier kon ik voor haar een taart maken want ik had er nl al 2 staan op die dag.

12

Re: 1 uur of 6 uur

was het met een koelkast of buiten-koelkast vulling? want die laatste moet je natuurlijk ook niet op kamertemperatuur laten komen, maar zonder deksel in de koelkast laten staan het laatste uur om op te laten drogen (de condens dus...)

Groetjes, Dorothea.

13

Re: 1 uur of 6 uur

Heb je het misschien met zwarte fondant gemaakt? Dat gaat bij  mij inderdaad ook eerder smelten dan witte fondant of gewoon marsepein.

Heeft ze wel de ontdooi instructie goed opgevolgd, dus uit het plastic en dan in de doos in koelkast...

Hier is het 1 keer mis gegaan met chocoladefondant van bakels, en 'gelukkig' was dat een taartje voor een collega van me.

groeten, Bianca
TAART in huis