1

Onderwerp: Vulling

Morgen is mijn nichtje jarig en ik heb een taart gemaakt met een vulling van bastognekoekbotercreme, met daarop kersenvlaaivulling en een laag met monchouvulling...maar vraag me nu af of dat eigenlijk wel lekker is...ik had namelijk wat geproefd van de monchou en dat vond ik nogal zoet (had het nog nooit gemaakt via het recept van deze site) dus ik dacht als ik er nu kersenvlaaivulling bij tussen gooi...dan heft dat de zoetigheid misschien wel weer op....maar bedenk me nu dat dat misschien helemaal niet lekker is (alhoewel die combi op een gewone monchoutaart ook wel zit)...wie heeft deze combi ook wel eens geprobeerd??

Ik laat jullie morgen wel even weten hoe de taart smaakte en dan plaats ik ook even een foto van mijn allereerste taart.

2

Re: Vulling

nog nooit zo geprobeerd, maar het water loopt in m'n mond :)  :)

Re: Vulling

Lijkt me heerlijk :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

4

Re: Vulling

Dat kan denk ik prima hoor! Al weet ik niet hoe het als vulling bij elkaar in een taart smaakt.

Als ik een ''gewone" mon chou taart maak, gebruik ik voor de bodem verkruimelde altijd bastognekoeken!

Re: Vulling

Was een prima combi..alleen had ik er wel wat meer monchou tussen mogen doen....de bastognekoek smaak overheerste een beetje...maar verder smaakte de taart geweldig!  :9