1

Onderwerp: slagroom-vraagjes

Ik moet een taart maken met slagroom als vulling.
als ik de slagroom opklop en er klop-fix bijdoe kan ik hem dan invriezen?
En als ik de taart in de vriezer doe wordt de slagroom dan geen papje als hij ontdooid is?
En als ik vandaag een taart met slagroom zou maken zou ik die dan tot zondag goed kunnen houden in de koeling?

2

Re: slagroom-vraagjes

niemand?

3

Re: slagroom-vraagjes

geklopte slagroom kun je gewoon invriezen en mijn ervaring is dat wanneer het in een taart is verwerkt, dat het daarna nog gewoon stevig is. Als je de taart vandaag (vrijdag) wilt maken, dan is zondag denk ik wel de uiterste dag dat je het kunt eten.

Groetjes :)

4

Re: slagroom-vraagjes

iig kan je m niet tot zondag in de koelkast doen want dat is echt kantje boord, zeker als ie niet voor jezelf is.
heb verder geen ervaring met klopfix

5

Re: slagroom-vraagjes

Bedankt, hiermee ben ik al een stapje verder.

6

Re: slagroom-vraagjes

Invriezen met klopfix kan ook, gaat gewoon goed.

Tot zondag in de koeling zou ik ook niet doen  :nooo

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!