1 Laatst bewerkt door aubainmarietje (18-03-2011 00:29)

Onderwerp: Hoeveelheid botercréme voor afsmeren...

Hoi,
Even een vraagje,als jullie afsmeren,leggen jullie dan een "royaal" laagje of net niet?Heb eigenlijk geen idee welke het beste is....
Sorry voor de mss wat overbodige vraag,nog niet zolang aan de fondant e.d. en wil het natuurlijk perfect doen hé!! ;)

Alvast bedankt!

Groetjes,Marie.
Making a cake.....It's my personal therapy!!!

2

Re: Hoeveelheid botercréme voor afsmeren...

Hangt van een paar dingen af. Ale je taart mooi glad is dan heb je aan een superdun laagje genoeg. Als je oneffenheidjes weg wilt werken wordt het wat dikker. Ook de dikte en de kleur van je fondant maken uit. Als je licht gekleurde fondant dun uitrolt kan de kleur van je kapsel erdoorheen schijnen. Ook dan is het handig om wat meer botercreme te smeren. En verder hangt het er natuurlijk vanaf of je een dikke laag lekker vind of dat je alleen smeert uit noodzaak.

Succes!!!

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: Hoeveelheid botercréme voor afsmeren...

Thanks voor de info!!! :D

Groetjes,Marie.
Making a cake.....It's my personal therapy!!!