1

Onderwerp: chocomousse

Hallo allemaal!

Ik lees sinds een week met jullie mee op het forum en wat een prachtige taarten maken jullie!

Ik ga voor de eerste keer een taart maken voor mijn dochter.
Ik ben heel zenuwachtig, maar heb er veel zin in! Ik wil graag een chocomousse maken om als vulling te gebruiken. Nu heb ik het recept gelezen met slagroom en chocolade en een tip om gesmolten chocola te mengen met botercrememix.
Graag zou ik dit de avond te voren maken zodat ik geen stress heb. Wat is beter om een dag in de koelkast te bewaren, de chocomousse met slagroom of de chocolade met botercrememix?

Beetje domme vraag misschien maar ik zou het zielig vinden als het mislukt...

2

Re: chocomousse

Je moet ze alle twee bewaren in de koelkast maar de botercreme wordt dan wel steviger en dus lastiger om te smeren de volgende dag. Tenzij je ´m van te voren uit de koelkast haalt.

Groetjes van Monique
(op Hyves kan je mijn foto's van de taarten zien camosa.hyves.nl)

3

Re: chocomousse

Dank je wel voor je antwoord!

Ik bedoelde inderdaad eigenlijk wat makkelijker smeerbaar en lekkerder blijft. Ik was een beetje bang dat de slagroom dun zou worden en ik het niet meer kon gebruiken.

4

Re: chocomousse

Dank je wel voor je antwoord!

Ik bedoelde inderdaad eigenlijk wat makkelijker smeerbaar en lekkerder blijft. Ik was een beetje bang dat de slagroom dun zou worden en ik het niet meer kon gebruiken.