1

Onderwerp: Hellup??

Ik ga straks een taart maken en ik wil die vullen met bakkersbanketroom.
Maar ik wou die van dr.oetker gebruiken die zijn heel lekker.
die ene waar je alleen water bij moet doen.

maar nu is mijn vraag gaat dat lukken met die en wat kan ik extra doen?

gewoon abrikozenjam???

2

Re: Hellup??

Volgens mij moet dit gewoon lukken hoor! Heb ik namelijk ook een keer gedaan...heerlijk! En ik denk dat je eerst de room moet uitsmeren en later de jam er overheen.... Er staat voor mij ook weer een pakje te wachten, ga het proberen als vulling voor mijn cupcakes... :P

3

Re: Hellup??

Dat moet zeker lukken met die van dr oetker, wat ik zelf doe met banketbakkersroom (en andere dikke vullingen) is het in een spuitzak doen met een brede mond en dan banen spuiten zodat je overal evenveel hebt. En tja, met wat kun je het combineren, ieder z'n smaak :)

4

Re: Hellup??

Siep schreef:

Dat moet zeker lukken met die van dr oetker, wat ik zelf doe met banketbakkersroom (en andere dikke vullingen) is het in een spuitzak doen met een brede mond en dan banen spuiten zodat je overal evenveel hebt. En tja, met wat kun je het combineren, ieder z'n smaak :)


Thanks..voor die handige tip!!!!! ;)

de taart snij ik in 2 delen dus de ene deel lekker room en dan andere deel jam...!!! :)

ps weet je toevallig hoe ik lint op de taart vast krijg?>
van die satijne

5

Re: Hellup??

Irma_1991 schreef:

Volgens mij moet dit gewoon lukken hoor! Heb ik namelijk ook een keer gedaan...heerlijk! En ik denk dat je eerst de room moet uitsmeren en later de jam er overheen.... Er staat voor mij ook weer een pakje te wachten, ga het proberen als vulling voor mijn cupcakes... :P


lekker...
thanks

6

Re: Hellup??

Spuit dan wel een dunnen laag room, anders heb je zo'n vreemde verhouding in je taart omdat de jam natuurlijk vloeibaarder is.

De satijnen lint kun je vastmaken door een beetje eetbare lijm op het uiteinde te plakken. Dus eerst het lint mooi strak aanbrengen (eventueel tussendoor een druppeltje lijm om het lint op z'n plek te houden) en dan het uiteinde netjes op elkaar plakken.

7

Re: Hellup??

Siep schreef:

Spuit dan wel een dunnen laag room, anders heb je zo'n vreemde verhouding in je taart omdat de jam natuurlijk vloeibaarder is.

De satijnen lint kun je vastmaken door een beetje eetbare lijm op het uiteinde te plakken. Dus eerst het lint mooi strak aanbrengen (eventueel tussendoor een druppeltje lijm om het lint op z'n plek te houden) en dan het uiteinde netjes op elkaar plakken.


Oke...heel erg bedankt...