1

Onderwerp: korrelige Dulce de Leche???Nog houdbaar?

Hallo,

heb enkele weken geleden, begin maart, Dulce de Leche gemaakt met paar van die blikjes. Toen het klaar was heb ik het direct in een glazen wekpot overgeschept, maar zat ie niet helemaal vol...

Nu heb ik er alleen met een schone lepel even iets uitgelepeld en proefde ik dat er hele fijne korreltjes inzitten, soort suiker ofzo??? Maar aangezien de pot in mijn kastje heeft gestaan twijfelde ik nu toch of ie nog goed is???

Hellup...wie weet raad; kan ik dit nog gebruiken?

Grtz.

Je weet nooit wat je kunt, totdat je het geprobeerd hebt...

Re: korrelige Dulce de Leche???Nog houdbaar?

Hij is gewoon gaan kristalliseren.... zou hem niet meer gebruiken denk ik...
Proef het anders even, als het niet muf smaakt kan het wel. Is het voor jezelf??

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: korrelige Dulce de Leche???Nog houdbaar?

Nee, niet voor mezelf, dus vandaar dat ik nu toch niet zeker weet of ik m dan moet gebruiken...smaakt verder gewoon hetzelfde alleen met korreltjes erin...

Denk dat ik dan toch morgen maar even nieuwe maak, zoveel werk is dat nou ook weer niet...

Moet ie echt in de koelkast bewaard worden tegen het kristalliseren?

Bedankt voor je snelle reactie Suuz, kan ik ermee verder :Y

Je weet nooit wat je kunt, totdat je het geprobeerd hebt...

Re: korrelige Dulce de Leche???Nog houdbaar?

Dat kristalliseren gebeurt vanzelf, ook in de koelkast.
Ik zou ook even nieuwe maken :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/