1

Onderwerp: marsepein kleuren: met of zonder poedersuiker op het werkblad?

Ik maak nu voor t eerst een taart helemaal zelf met marsepein bekleding. Nu valt me op dat bij het kleuren de marsepein plakt aan het werkblad.
(Ik werk met een handschoentje en op een glazen plaat.)

Kan ik poedersuiker gebruiken of is dat niet handig bij het kleuren?

2

Re: marsepein kleuren: met of zonder poedersuiker op het werkblad?

Ik plak altijd een stukje bakpapier op het aanrecht. Blijft de marsepein niet aan plakken

3

Re: marsepein kleuren: met of zonder poedersuiker op het werkblad?

Crisco (te koop in de webshop) op je handen en op je werkblad!!
Dan verkleuren je handen ook minder!

Groetjes Monique.

mama-tijd = tijd voor taart!!

4

Re: marsepein kleuren: met of zonder poedersuiker op het werkblad?

Als je poedersuiker gaat gebruiken bij het kleuren, dan wordt je marsepein waarschijnlijk wel heel droog. Je gebruikt het nl ook al bij het uitrollen..

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

5

Re: marsepein kleuren: met of zonder poedersuiker op het werkblad?

Uiteindelijk heb ik bij alleen bij het uitrollen de poedersuiker gebruikt. Het kleuren is uiteindelijk gelukt zonder  :)
Bedankt voor de tips!!